محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

آیت الله رئیسی: جایگاه و ماموریت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی هدایت فرهنگی است

آیت الله رئیسی: جایگاه و ماموریت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی هدایت فرهنگی است رئیس جمهور گفت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر سیاست‌گذاری و نظارت بر اجرای سیاست‌ها، باید در جایگاه قرارگاه فرهنگی ایفای نقش کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ابتدای جلسه امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت انتصاب دبیر جدید این شورا، جایگاه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را جایگاهی بسیار مهم دانست و با خطیر توصیف کردن ماموریت‌های آن، گفت: جایگاه و ماموریت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عبارت است از هدایت فرهنگی و این بسیار اهمیت دارد.

رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همواره از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی توقع راهبری یک تحول فرهنگی عمیق را داشته‌اند، افزود: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر سیاست‌گذاری و نظارت بر اجرای سیاست‌ها، باید در جایگاه قرارگاه فرهنگی ایفای نقش کند.

رئیسی ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر عاملی دبیر سابق شورا با اشاره به اعتماد اعضای این شورا به حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه و تایید مقام معظم رهبری و همچنین سوابق و تجارب علمی و عملی ارزنده عضو و دبیر جدید شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اظهار داشت: انتظار می‌رود آقای خسروپناه با همراهی و همکاری سایر اعضای حقیقی و حقوقی شورا بتوانند با حرکت در مسیر تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در ایجاد تحول فرهنگی گام واقعی بردارند.

پس از سخنان رئیس جمهور از اعضا درباره انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه به عنوان دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی رای‌گیری شد که با اتفاق آرای اعضا، وی برای مدت 4 سال به ریاست دبیرخانه شورا منصوب شد.

در ادامه جلسه امروز سیاست تقویت آموزش عالی و پزشکی کشور با محوریت تسریع در فرآیند جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها و کاهش زمان به آن به 3 ماه مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

بر این اساس تفویض اختیار تام به هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها، در راستای جلوگیری از طولانی شدن این فرآیند و ایجاد سرخوردگی برای داوطلبان عضویت مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد موضوع پس از بررسی دقیق‌تر در کمیسیون معین، در جلسه بعدی شورا نهایی شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار